Onze zomers worden steeds warmer, en dus stijgt ook de temperatuur in huis. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een airco in huis. Logisch, want een hoge temperatuur in huis heeft nadelige gevolgen:

  • Verstoring van de nachtrust
  • Verminderd concentratievermogen
  • Vermindering van het woonplezier

Ben je op een warme dag ook op zoek naar verkoeling in huis? Dan kunnen wij je helpen. Onze airco’s bieden de mogelijkheid om één of meerdere ruimtes in huis actief en snel te verkoelen. Kies voor een fijne en luchtzuiverende afkoeling. Onze airco’s zijn mobiel en voorzien van alle functionaliteiten. Wij kunnen de airco installeren zoals jij dat wilt.

 Wist je dat onze airco’s ook geschikt zijn voor het verwarmen van een ruimte? Op koude dagen kun je zodoende ook de airco gebruiken, en tegelijk de lucht in huis zuiveren. Bijkomend voordeel: de airco verbruikt 40% minder ten opzichte van verwarmen door middel van gas.

Waarom RVL Koeltechniek?

Kies voor een koele ruimte in de zomer, en een heerlijke warme kamer in de winter. De hoogste luchtzuiverende kwaliteit, en dat met het laagste verbruik. De airco’s van RVL Koeltechniek brengen comfort bij jou thuis. Dit is waarom je voor onze airco’s kiest:

  • Gratis offerte op maat
  • Hoogwaardige klimaatsystemen
  • Installatie door professionele monteurs
  • Enkel gebruik van hoogwaardige materialen

De airco’s van RVL Koeltechniek gaan jaren mee. Ventileren, afkoelen en opwarmen allemaal in één systeem. Wij geven standaard 3 jaar productgarantie op al onze airconditioners. Ontdek de voordelen bij u thuis en laat binnenkort al een energiezuinige airco installeren door de monteurs van RVL Koeltechniek.

Neem direct telefonisch contact op

Stuur een e-mail

Stuur ons een bericht op WhatsApp