Nu Beschikbaar: Airco Leasing bij RVL Koeltechniek: Jouw partner in klimaatbeheersing.

Bij RVL Koeltechniek streven we ernaar om onze klanten niet alleen de beste airconditioningoplossingen te bieden, maar ook flexibele manieren om deze te verkrijgen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze leasingopties voor airconditioners nu beschikbaar zijn. Deze service maakt het gemakkelijker dan ooit om jouw ruimtes koel te houden zonder vooraf grote investeringen te doen.

 • Direct Beschikbaar: Onze airco leasingopties zijn nu direct beschikbaar, zodat je snel kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.
 • Geen Voorafgaande Investeringen: Houd je ruimtes koel zonder vooraf grote investeringen te doen met onze flexibele leaseopties.
 • Snel en Eenvoudig Proces: Van aanvraag tot installatie, we zorgen voor een soepel en snel proces, inclusief een duidelijke offerte en snelle installatieplanning.
 • Ervaren en Betrouwbare Service: Bij RVL Koeltechniek hebben we jarenlange ervaring in het bieden van hoogwaardige airconditioningoplossingen en uitstekende klantenservice.

Hoe werkt het?

Bekijk de informatie op onze website en laat je gegevens achter op het contactformulier. We nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken en volgen dan de volgende stappen:

 1. Inventarisatiebezoek: We komen bij je langs voor een vrijblijvend en gratis inventarisatiebezoek. Hier bespreken we je wensen en bekijken we de (technische) mogelijkheden.
 2. Offerte: Na het inventarisatiebezoek ontvang je de offerte. Hierop staat de definitieve maandprijs en welke apparatuur geïnstalleerd wordt. Je hebt rustig de tijd om over de offerte na te denken en we horen het graag als je akkoord gaat.
 3. Installatie: We plannen de installatie zo snel mogelijk in. Ruim voor de installatie-datum ontvang je alvast jouw overeenkomst. Deze teken je op de dag van de installatie. We komen installeren en je kunt genieten van je airco(‘s)!

Installatie

Bij de installatie hangen wij de binnenunit op, boren één gat, installeren de buitenunit staand of hangend, en verzorgen de koudemiddelhandelingen. Als laatst werken we alles netjes af en ruimen we onze troep op.

Betaling

De eerste termijn betaal je op de dag van de installatie via iDeal. Met deze iDeal betaling geef je direct toestemming voor het automatische incasso voor de rest van de looptijd. Je kiest zelf de datum waarop je de betaling wilt laten afschrijven.

Werkgebied

RVL Koeltechniek is gevestigd in Maas en Waal, maar we installeren in heel Nederland.

Verantwoord uw airco financieren bij Directa.nl

Bij onze partner Directa.nl kunt u op een eenvoudige en verantwoorde wijze uw airco financieren.

Waarom Directa.nl?

 • 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
 • Online uw lening samenstellen en afsluiten
 • Looptijd van 1 tot 15 jaar
 • Brede acceptatie mogelijkheden
 • Vrijblijvende offerte
 • 100% digitaal proces
 • Boetevrij inlossen
 • Klantwaardering 8,9

Uw mogelijkheden kunt u vrijblijvend verkennen op www.directa.nl